Det som ingen väntat sig hända…det kan ske, och då snabbt och oöverskådligt!

Företag exponeras mot allt fler risker. Som företagare är man van att ta i tu med olika saker som man vet händer i verksamheten. En maskin stannar, en leverans kommer inte som avtalat, en kund lämnar och så vidare. Men vad händer om det som inte fick hända faktiskt händer?

Starta inte företag utan en företagsförsäkring

De saker som man vet ska hända kan man planera för, men det vi bara läser om och inte tror ska hända en själv, det skjuter vi gärna på. Försäkring är en sådan sak. I dag är det Covid-19 som drabbat oss, helt oväntat och med en sådan snabbhet och kraft vi aldrig kunnat föreställa oss. Detta har fått till följd att många tänker till och funderar på hur ser mitt försäkringsskydd ut?

Tyvärr finns det inte försäkringar som täcker om myndighet sätter hela eller delar av landet i karantän. Än så länge har detta bara hänt utomlands, men kan inom kort även drabba oss i Sverige. Här får vi förlita oss på att samhället försöker mildra den ekonomiska effekten så långt som möjligt.

Frågor att tänka på innan det händer något

Nästa gång kanske bara det är du och ditt företag som drabbas av något oväntat (inte som nu hela befolkningen). Då går det att försäkra!

·   Vad händer om din verksamhet får ett skadestånd för att din kund upplever att hen fått en skada på grund av en vara du sålt, en tjänst eller råd som du levererat? 

·   Hur skulle du klara dig och din verksamhet om du cyklar omkull, blir påkörd och skadar dig så svårt att du är borta i 6 månader?

6 månader gratis försäkringsskydd!

Fundera på vad som kan hända dig och hur det i så fall skulle påverkar dig och ditt företag. För att du inte ska sitta där och fundera på vad du har råd med eller inte, så erbjuder vi tillsammans med Nyföretagarcentrum 6 månader gratis försäkringsskydd!
Detta ger ett bra grundskydd som kan utvecklas i takt med att förutsättningarna för dig och din verksamhet förändras.

Läs gärna mer om försäkringserbjudandet

De 12 största riskerna varje företagare bör känna till