In english >>>

Förmånliga erbjudanden från partners

Nedan hittar du flera olika erbjudanden från partners till Nyföretagarhjälpen och partners till NyföretagarCentrum.

Gratis försäkring i sex månader!

Till dig som just har startar eget. Vi vet att det är mycket att tänka på så här i början innan du har kommit igång med verksamheten. NyföretagarCentrum Sverige har därför tillsammans med Söderberg & Partner tagit fram ett grundpaket som ger dig en bra grundtrygghet om något skulle hända.

Att bli företagare innebär ett risktagande. Att stå utan försäkring om olyckan är framme kan innebära livslång ekonomiskt lidande.

Uppstartslån

Marginalen Bank har som första svenska bank fått en mikrogaranti från Europeiska Investeringsfonden (EIF) för att underlätta för mindre företag med upp till nio anställda att få lånefinansiering. Tack vare garantin från EIF lanseras nu ett unikt låneerbjudanden för småföretagare för lån upp till 250 000 kronor.

Nordea Connect - Testa i 6 månader utan avgift

Ska du lansera din verksamhet online? Vi hjälper dig med betalningslösningen för din e-handel. Med Nordea Connect kan du erbjuda dina kunder smidiga betalningar med de populäraste betalsätten inklusive Apple Pay och Swish, i en enkel integrering. Anmäl ditt intresse innan 31 augusti och få 6 månader utan månadsavgift på din hemmamarknad.

Erbjudande till dig som vill starta verksamhet online:
- 6 månader utan månadsavgift  (värde 1 794 SEK eller 299 SEK/mån).
- 0 SEK i årsavgift för dig som signar avtal med Swish Handel i samband med denna kampanj.  (värde: 500 SEK)
- Hjälp att komma igång med dina onlinebetalningar.

Erbjudandet avser nya beställningar av Nordea Connect och gäller till den 31 augusti. Följande betalningsalternativ ingår i erbjudandet: kort, Swish, Apple Pay, Samsung Pay, MasterPass och PayPal. Avgifter som tillkommer: transaktionsavgifter och om du vill ha de nordiska mobila betalsätten Vipps/Siirto/MobilePay eller e-betalningar. Efter 6 månader betalar du en månadsavgift på 299 SEK. Du kan avsluta avtalet när som helst.

Unionen Egenföretagare

Vi vill att det ska vara enklare och tryggare att driva eget. 

Om du är ensam kan tjänster som juridik och försäkringar bli dyrt, men tillsammans kan vi få ner kostnader och premier. Dessutom får du som medlem mycket på köpet, till exempel vår medlemslinje att ringa till samt bidrag till  kompetensutveckling och många andra förmåner. 

Vi ger dig trygghet, affärsverktyg och förutsättningar för utveckling. 

Egenanställning - det enklaste sättet att komma igång och driva egen verksamhet

50% rabatt på Frilans Finans avgift på första fakturan.
Skapa konto gratis. Då kan du fakturera utan att eget företag. Hitta uppdrag och utför dem, låt Frilans Finans fakturera och sköta allt mot Skatteverket. Avgiften, 6% av fakturabeloppet, dras vid varje faktureringstillfälle.

Värdekoden NYFORETAGARCENTRUM-2020 ger dig 50% rabatt på Frilans Finans avgift på första fakturan.

Boken Aktiebolag till kraftig rabatt + nystartsrabatt på flera produkter

EGET AKTIEBOLAG är boken för dig som driver eget aktiebolag med enklast möjliga administration. Du lär dig hur ett litet aktiebolag fungerar och vad som är viktigt att tänka på när det gäller skatt, moms, bolagsstämma, aktier, avtal, mm.

  • Innehåller allt som du med ett litet AB behöver ha koll på 
  • Praktiska tips och råd
  • Uppdaterad med aktuella regler för 2020 

Som nystartad köper du boken för endast 100 kr + moms! 

Vismas smarta program med 50% rabatt första året!

Bokföring ska vara enkelt. Med ett smart bokföringsprogram får du mer tid till att driva och utveckla ditt företag. Du som nyligen startat företag får 50% rabatt på vårt populäraste bokföringsprogram Visma eEkonomi Smart under ett års tid. Öka din marknad, lägg till en lättanvänd webbshop med 100 % rabatt under ett års tid. Du är i gott sällskap, i Sverige väljer flest småföretagare Visma Spcs.

Bokföringsprogram, Visma eEkonomi smart  (ord pris 179:-/mån exkl moms) Ange koden nyforetagarcentrum i kassan så dras rabatten av automatiskt.

Har du frågor före köp är du välkommen att kontakta våra säljare på telefon 0470-70 61 00 eller e-post .

Nyföretagarhjälpen arrangeras med stöd av: