Vägledning & inspiration
Vi stöttar landets jobbskapare!
Kostnadsfria
Seminarier online – starta och driva företag
Håll dig uppdaterad
Guide
Starta eget

Ta för dig! 

Här kan du som nyföretagare och egenföretagare få stöd och hjälp. Vi på NyföretagarCentrum startade Nyföretagarhjälpen i april 2020 i krisen. 

Lokal hjälp finns nära, NyföretagarCentrum ger råd och vägledning, vi finns i drygt 220 kommuner. Tillsammans med partners arrangeras många kostnadsfria föreläsningar online och återkommande livesändningar på facebook.

Digitala Starta Eget-mässor 2022

Vi kommer att samla viktiga kontakter för att starta och driva företag. Det blir virtuell mässa här på internet med utställare, fina mässerbjudanden, hjälp och vägledning av rådgivare och seminarier.
 
Kalendarium
4-5 maj 2022
26-27 oktober 2022
25-26 januari 2023


Livesändning på facebook

Följ NyföretagarCentrum på facebook och ta del av våra tidigare livesändningar och kommande sändningar, se datum..
Följ oss!

Gör din affärsplan online!

Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag. Skapa din affärsplan online idag med NyföretagarCentrums kostnadsfria verktyg! 

Kostnadsfria seminarier

På Nyföretagarhjälpen får du tillgång till alla de kostnadsfria seminarier som finns för dig som vill starta eget eller redan driver företag.

Kostnadsfri rådgivning

Funderar du på att starta eget eller är du nyföretagare och känner att du behöver extra hjälp och stöd? Välkommen att boka tid för kostnadsfri rådgivning på NyföretagarCentrum. Självklart kan du boka ett digitalt möte! Hitta ditt närmaste kontor!

Erbjudanden från partners

Ta del av erbjudanden från våra partners

Starta Eget Guiden

Det är inte alltid så lätt att veta att man har koll på det viktigaste när man planerar sin företagsstart. Vissa saker är också lätta att glömma bort när verksamheten väl kommit igång och allt flyter på. Med hjälp av Starta Eget Guiden kan du enkelt göra en egen avstämning.

Nyföretagarhjälpen arrangeras med stöd av: