Vi stöttar landets jobbskapare!

Coronakrisen slår hårt mot allt företagande! Vi mobiliserar Nyföretagarhjälpen för att vägleda nyföretagare. Registrera dig för tillgång till kostnadsfria seminarier och erbjudanden.

Nyföretagarhjälpen - med digitalt fokus

Här kan du som  nyföretagare och egenföretagare få stöd och hjälp för att undvika den konkursvåg som riskerar att slå ut vår företagsamhet för många år framöver.
4 av 5 jobb skapas i de små företagen!


Det behövs fler stödinsatsatser! 
Vi har startat Nyföretagarhjälpen för att stötta och vägleda dig som är nyföretagare i krisen. Lokal hjälp finns nära, NyföretagarCentrum ger råd och vägledning, vi finns i drygt 200 kommuner. Tillsammans med partners arrangeras kostnadsfria digitala föreläsningar och återkommande livesändningar på facebook första onsdagen i varje månad..

Digitala Starta Eget-mässor Fribiljett

28-29 april och 10-11 november kommer vi samla viktiga kontakter för att starta och driva företag. Det blir virtuell mässa här på internet med utställare, fina mässerbjudanden, hjälp och vägledning av rådgivare och seminarier. 

Uppstartslånet – är du i startgroparna eller funderar på att starta eget. 

Uppstartlånet är ett samarbete mellan Marginalen Bank och NyföretagarCentrum, med ett stöd från den Europeiska Investeringsfonden (EIF). 

Hur söker jag uppstartslånet?

Allt börjar med ett möte på ditt lokala NyföretagarCentrum. Där träffar du en rådgivare och tillsammans går ni igenom affärsidé och affärsplan. När ni känner att tiden är mogen skickar du affärsplanen till din rådgivare, som granskar den. Passerar affärsplanen granskning skickas den vidare till Marginalen Bank, som tar det slutgiltiga beslutet om beviljad/avslagen låneansökan.

Det finns fler möjligheter att skaffa kapital, i filmen nedan berättar Sara Strand, NyföretagarCentrum om några av dessa alternativ.


Livesändning på facebook

Följ NyföretagarCentrum på facebook och ta del av våra tidigare livesändningar och kommande sändningar, se datum..
Följ oss!

Gör din affärsplan online!

Med en genomarbetad affärsplan har du kommit en bra bit på vägen till eget företag. Skapa din affärsplan online idag med NyföretagarCentrums kostnadsfria verktyg! 

Kostnadsfria seminarier

Registrera dig på Nyföretagarhjälper för att få tillgång till alla de kostnadsfria seminarier som finns för dig som vill starta eget eller redan driver företag.

Entreprenörspodden
#38 Ta första steget - starta

Man vill att allt ska vara perfekt och ha kolla på allt, men det kommer du aldrig att ha. Vi pratar med Therese Nielsen som är verksamhetsledare och rådgivare på Nyföretagarcentrum. Hur går hennes tankar och vad är hennes bästa tips till dig? Hur ser verkligheten ut idag och hur långt har vi kommit med jämställdhet mellan kvinnor och män? Lyssna på hela samtalet här nedan.

Kostnadsfri rådgivning

Funderar du på att starta eget eller är du nyföretagare och känner att du behöver extra hjälp och stöd? Välkommen att boka tid för kostnadsfri rådgivning på NyföretagarCentrum. Självklart kan du boka ett digitalt möte! Hitta ditt närmaste kontor!

Erbjudanden från partners

Registrera dig på Nyföretagarhjälpen för att få ta del av erbjudanden från våra partners. 

Starta Eget Guiden

Det är inte alltid så lätt att veta att man har koll på det viktigaste när man planerar sin företagsstart. Vissa saker är också lätta att glömma bort när verksamheten väl kommit igång och allt flyter på. Med hjälp av Starta Eget Guiden kan du enkelt göra en egen avstämning.

Nyföretagarhjälpen arrangeras med stöd av: